Код продукту: DE 06 Бульонки (бісер для нігтів) використовується для дизайну нігтів. Наноситься прозорий лак або клей. Покривається зверху прозорим гелем (акрилом) або лаком. Можна перемішувати з гелем, акрилом.

Бульонки Global Fashion

Код продукту: 3721
Артикул: D-01
Залишок на складі: немає в наявності
82 ₴
1,90 €
2,05 $
5 купили
5 купили
Опис

Код продукту: DE 06 Бульонки (бісер для нігтів) використовується для дизайну нігтів. Наноситься прозорий лак або клей. Покривається зверху прозорим гелем (акрилом) або лаком. Можна перемішувати з гелем, акрилом.

Характеристика
Характеристика
Артикул D-01
Перегляди 13
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 2.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Бульонки Global Fashion: переваги та користь для нігтів

Однією із актуальних тенденцій у догляді за нігтями є використання спеціальних бульонків, які допомагають зміцнити і зробити їх здоровими та гарними. Особливість бульонків Global Fashion в тому, що вони містять різноманітні корисні компоненти, такі як вітаміни, мінерали, протеїни та інші речовини, які забезпечують комплексний догляд за нігтями.

Бульонки Global Fashion суперечать зазвичай поширеній думці про те, що використовувати бульонки для нігтьового покриття можна тільки в салоні краси або при професійному манікюрі. Бульонки Global Fashion дозволяють доглядати за нігтьовою пластинкою вдома і водночас не втрачати на результатах.

Ці бульонки мають безкоштовний метод дії на нігті: вони стимулюють ріст, зміцнюють, зволожують і живлять їх. Вони мають приємний запах, який робить процес манікюру більш романтичним і комфортним.

Найбільш поширеними і популярними бульонками є ті, що містять колаген. Колаген у бульонках Global Fashion один з корисних компонентів, що сприяє зміцненню нігтьового покриття, що зменшує ризик відламу та розшарування. Компоненти у складі бульонок Global Fashion також стимулюють рост нігтів, забезпечують їх живильний баланс та сприяють оновленню клітин епідермісу нігтів.

Окрім того, бульонки Global Fashion можуть виконувати роль декоративного елемента. Вони дозволяють створювати незвичайні дизайни та оригінальні комбінації на нігтях. Бульонки можна додавати до лаків або гелів, щоб створити незвичайну текстуру, яка створює ефект водяних малюнків на нігтях.

Також бульонки Global Fashion дозволяють створювати модні аксессуари для нігтів. Бульонки можна використовувати для створення кришталевих брошок, кільць або інших прикрас. Це незвичайний і креативний підхід до догляду за нігтями.

Отже, бульонки Global Fashion - це чудовий спосіб забезпечити комплексний догляд за нігтями і одночасно створювати красивий дизайн. Завдяки корисним компонентам у їх складі, бульонки зроблять нігті здоровими, незалежно від того, чи використовуються вони вдома чи в салоні краси.