Слайдер-дизайн Combi Gold #159

Код продукту: 18324
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Сьогодні хочу розповісти вам про новинку в світі дизайну нігтів - слайдер-дизайн Combi Gold #159!

Ця маленька деталь може значно змінити вигляд вашого манікюру. Її використовують для створення оригінального дизайну, доповнення геометричних візерунків чи нанесення малюнку. 

Combi Gold #159 - це чудова комбінація золотистого та чорного кольорів, яка додасть вашому манікюру розкішний, стильний вигляд. Слайдер-дизайн виготовлений з якісних матеріалів та є дуже тонким, завдяки чому легко підлаштовується під форму нігтів.

Його використання дуже просте. Необхідно взяти кілька крапель швидкосохнучого лаку, нанести його на нігтьову пластину, додатково випрямити слайдер і прикріпити до нігтя. Після цього прес-папіром потрібно притиснути слайдер до нігтів, відстрибнути залишки та покрити лаком. Готово! 

Наклейки та слайдери для дизайну нігтів дозволяють вам експериментувати з кольорами та різноманітними візерунками, створювати яскраві та незвичайні манікюри. Крім того, вони значно економлять час на укладання верхнього шару манікюру та додають його власникам незабутніх вражень.

Усім шанувальницям оригінального дизайну нігтів раджу спробувати скористатися слайдером Combi Gold #159 та переконатися, що його використання не дасть байдужого нікого та стане чудовим доповненням до колекції нейл-арт аксесуарів у кожній дівчини!