Слайдер-дизайн Combi Gold #134

Код продукту: 18318
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Слайдер-дизайн Combi Gold #134 - це незамінний інструмент для створення яскравих та оригінальних дизайнів нігтів. Він складається з невеликих зображень різної форми, кольору та розміру, які можуть бути наклеєні на поверхню нігтя. Цей дизайнерський елемент стане в нагоді не тільки для професійних майстрів манікюру, але й для тих, хто любить експериментувати зі своїм образом.

В асортименті Combi Gold #134 є різні види слайдер-дизайнів: виконані в металевих тонах, з геометричними малюнками, квітковим візерунком, з візерунком знаків зодіаку та багато інших. Всі найновіші тенденції моди на нігтьовий дизайн представлені у цій серії.

Слайдер-дизайн Combi Gold #134 може бути використаний на будь-якому типі нігтів - він чудово лягає як на природні, так і на штучні покриття. Для того, щоб досягнути ідеального результату, потрібно зробити наступні кроки:

1. Підготуйте нігтьову пластину: зніміть старий лак і зробіть манікюр.

2. Нанесіть базовий покриття на нігті.

3. Використовуйте пінцет для того, щоб вибрати потрібний дизайн.

4. Наклейте слайдер-дизайн на нігтьову пластину, притискаючи його до поверхні.

5. Закріпіть малюнок на нігтях за допомогою топового покриття.

Готово! Тепер ваш манікюр виглядає свіжим та модним. Слайдер-дизайн додасть вам упевненості та оригінальності, дозволяючи показати свою індивідуальність та почуття стилю. Не зволікайте і скористайтеся можливістю створити унікальний дизайн нігтів з Combi Gold #134!