Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 3-4

Код продукту: 18281
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті - це чудовий спосіб швидко та легко долучитися до світу моди та краси. Незалежно від того, чи ви хочете додати довжини своїм нігтям, зробити їх більш стійкими або ж утворити оригінальний дизайн, накладні нігті стануть незамінним помічником.

Одним з лідерів у виробництві накладних нігтів є компанія Global Fashion. Вона пропонує широкий вибір нігтьових накладок, виконаних з високоякісних матеріалів, які забезпечують довговічність та стійкість до пошкоджень.

Набір Global Fashion містить 24 накладні нігті, які ідеально підходять для створення яскравого та оригінального макіяжу нігтів. Кожна накладка має різну форму та довжину, що дозволяє знайти оптимальний варіант для своїх природних нігтів.

Накладні нігті Global Fashion зберігають свій колір та блиск на протязі тривалого часу, не ламаються та не крушаться. Крім того, вони легко наносяться та знімаються, що дає можливість швидко змінити свій образ.

Отже, якщо ви шукаєте швидкий та приємний спосіб створення оригінального дизайну своїх нігтів, накладні нігті Global Fashion - це те, що вам потрібно. Просто придбайте 1 набір та насолоджуйтеся красою своїх нігтів на протязі 3-4 тижнів.