Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 3-3

Код продукту: 18280
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 10
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті: універсальний аксесуар для ідеального манікюру

В сучасному світі жінки дуже часто звертають увагу на свої нігті. Гарний манікюр може зробити будь-який образ досконалим, але часу часто недостатньо на те, щоб проводити час у салоні краси. Рішенням для цього можуть стати накладні нігті.

Накладні нігті Global Fashion - це ідеальна заміна нарощуванням, а також зручний та простий спосіб створення чудового манікюру вдома. Крім того, вони зручні для тих, хто ламає свої нігті чи має дуже короткі пластинки.

Серія 1 набір Global Fashion містить 24 накладних нігтів з трьох різних розмірів (3-3). Це означає, що кожен ніготь можна підібрати на різний розмір натуральних нігтів, що забезпечує максимальну зручність та комфорт під час носіння.

Крім того, накладні нігті Global Fashion мають різноманітний дизайн - від класичних кольорів до оригінальних малюнків. Вони можуть виглядати як натуральні нігті, так і бути професійною художньою роботою.

З накладними нігтями Global Fashion можна відчувати себе захоплюючою персоною в будь-якій обстановці та за будь-яких обставин. Вони додають впевненості, елегантності та краси кожній жінці та допоможуть створити неймовірні образи в будь-який момент.