Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 2-12

Код продукту: 18277
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті - це стильний і практичний спосіб доповнити свій образ і дати нігтям ідеальну форму і довжину за лічені хвилини. Global Fashion створила готове рішення для тих, хто любить піклуватися про свої руки і нігті без відвідування салону.

1 набір накладних нігтів містить 24 нігті з різними розмірами (від 2 до 12) і стилістичними варіантами. Ти можеш з легкістю вибрати той, що підходить для твого настрою і образу. Наприклад, твердий класичний нюдовий колір або яскравий та веселий дизайн з принтом.

Накладні нігті легко наносяться на твої природні нігті. Тебе чекає максимально швидкий та простий процес нарощування нігтів. Забудь про те, що потрібно відчекати кілька годин в салоні, щоб отримати довгі ідеально сформовані нігті. З Global Fashion ти отримуєш красиві та стильні нігті просто вдома.

До того ж, накладні нігті можуть використовуватись неодноразово. Ти зможеш доповнювати свій образ із новими варіантами, не витрачаючи безліч грошей на постійні візити до салону. Ти отримуєш можливість бути завжди на висоті.

Отже, якщо тобі потрібні красиві ідеально сформовані нігті, зверни увагу на накладні нігті від Global Fashion. 1 набір - це вже готове рішення для стильних та практичних дівчат. З почуттям стилю та зручності!