Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 2-8

Код продукту: 18273
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 9
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті Global Fashion: чому вони стали так популярними?

Нарощування нігтів уже давно є постійною атрибутикою у жіночому гардеробі. Але якщо раніше це вимагало відвідування салону краси та значних витрат на процедуру, то тепер на допомогу приходять накладні нігті. Особливо популярними стали накладні нігті від професійного бренду Global Fashion.

Що таке Global Fashion та чому їхні накладні нігті такі чудові? Global Fashion - це відомий бренд, який випускає якісну та надійну продукцію для нарощування нігтів. У їхньому асортименті представлено багато готових фіксаторів і насадок на різний смак, але особливими популярністю користуються накладні нігті, які можна застосовувати безпосередньо вдома.

1 набір Global Fashion містить цілий комплект з 24 нігтів, що дозволяє підібрати ідеальний розмір для кожного пальця. Накладні нігті виконані з якісних матеріалів, що забезпечує стійкість і надійність їхнього зчеплення з нігтьовою пластиною. Крім того, їх можна легко фарбувати, прикрашати декором та камінчиками, надаючи нігтям незабутню індивідуальність.

Застосування накладних нігтів Global Fashion дуже просте та зручне. На початку потрібно обробити нігтьову пластину, знявши з неї зайвий лак і зрізавши кути з переходом. Далі, відповідно до інструкції, нігті з наклейкою на них наносяться на природні нігті. На покриття не слід наносити багато лаку, адже це може зіпсувати зчеплення головного і накладного нігтя. Після використання накладних нігтів, їх легко знімати, загнувши верх нігтя.

Таким чином, накладні нігті Global Fashion - це відмінний вибір для тих, хто хоче мати гарні та доглянуті нігті, але не має можливості відвідувати салон краси. З ними ви зможете легко створювати модні та оригінальні образи, не витрачаючи на це багато часу та коштів. І саме тому, накладні нігті Global Fashion стали так популярними в наш часі.