Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 2-5

Код продукту: 18270
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті – це надзвичайно зручний спосіб створення ідеального манікюру за короткий час. Вони дозволяють запобігати ламкості та пошкодженню природних нігтів, а також дають можливість змінювати дизайн і кольорову гаму за бажанням.

Global Fashion – бренд, який спеціалізується на створенні якісних накладних нігтів для стильних та модних жінок. Відмінність виробів Global Fashion від інших лежить у поєднанні якості та доступної ціни.

1 набір накладних нігтів Global Fashion містить у собі 24 нігті. Всі вони виготовлені з високоякісного матеріалу, який не пошкоджує нігтьову пластину і не викликає алергічних реакцій. Завдяки цьому, накладні нігті Global Fashion можуть використовуватись навіть людьми з чутливою шкірою.

Даний набір містить нігті різної форми та довжини, що дозволяє знайти відповідний варіант для будь-якого типу нігтів. Вироби Global Fashion також дозволяють створити різні манікюрні дизайни та експериментувати з кольоровою гамою.

Застосування накладних нігтів Global Fashion дуже просте та займає всього кілька хвилин. Це ідеальне рішення для тих, хто не має можливості відвідувати салони краси та прагне завжди мати доглянутий вигляд рук.

Отже, накладні нігті Global Fashion 1 набір – це чудовий вибір для тих, хто любить доглянутий манікюр, але не має багато часу та коштів на постійні візити до салону краси.  Вони є ідеальними для створення та імітації різних манікюрних дизайнів. Будь-яка жінка зможе знайти в цьому наборі свій ідеальний варіант!