Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 2-2

Код продукту: 18267
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 12
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті - зручний і швидкий спосіб отримати красивий манікюр, зберігши при цьому природні нігті. Сьогодні на ринку представлено безліч варіантів накладних нігтів від різних виробників. Один з найпопулярніших брендів - Global Fashion.

Global Fashion - це виробник якісних і стильних накладних нігтів. Один з найкращих комплектів - 1 набір з 24 накладних нігтів. У комплект входять нігті різної довжини та форми, що дозволяє вибрати оптимальний варіант для кожного клієнта.

Накладні нігті Global Fashion мають високу якість та стійкість. Вони дуже зручні у використанні та легко ідеалізуються. Висока якість матеріалу гарантує довготривале носіння.

Окрім того, накладні нігті Global Fashion забезпечують великий вибір дизайну. Вони можуть бути вертикальними, горизонтальними, з каменями та без них, за формою нігтів та їх розміром. Таким чином, ви можете підібрати накладні нігті на будь-який смак та відповідно до різних подій.

Ще одним важливим перевагою накладних нігтів Global Fashion є їх доступна ціна. За невеликі кошти ви можете насолоджуватися красивою манікюром, який не потребує часу і зусиль на створення.

Таким чином, якщо ви шукаєте швидкий, зручний та якісний спосіб отримати красиву манікюру - обирайте накладні нігті Global Fashion. Вони задовольнять будь-який смак, високі вимоги і не зашкодять вашому бюджету.