Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 1-12

Код продукту: 18265
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті - це відмінний спосіб швидко та легко додати своїм рукам образу елегантності та краси. На даний момент, глобальна мода швидко розвивається, а тому на ринку появляється все більше та більше нових продуктів для догляду за виглядом нашого тіла, у тому числі й накладних нігтів.

Один з найбільш популярних брендів у світі, який пропонує найбільший асортимент накладних нігтів - це Global Fashion. Їх вироби є справжньою знахідкою для тих, хто має недостатньо часу чи можливості щодня відвідувати салон краси.

Один зі зручних наборів Global Fashion - це 1 набір, який містить 24 накладних нігтів. Ці нігті мають продуманий дизайн, виконані з використанням найкращих матеріалів, завдяки чому вони не тільки красиво виглядають, а й дуже стійкі та міцні.

Набір 1-12 містить накладні нігті в різних формах та розмірах, що дозволяє вибрати найбільш підходящу для себе опцію. Ці накладні нігті можна легко нанести за допомогою спеціальної клейкої смоли, яка також йде в комплекті.

Накладні нігті Global Fashion - це ідеальний вибір для тих, хто хоче виглядати вишукано та витончено, але не має достатньо часу на щоденний догляд за нігтями. З їх допомогою ви легко та швидко створите неймовірний образ і завжди будете виглядати ідеально!