Типсы для ногтей, омбре

Код продукту: 18175
Залишок на складі: немає в наявності
7 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 13.90
Ширина 7.60
Висота 1.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Типсы для нігтів – різновид матеріалів для нарощування нігтів. Вони представляють собою маленькі пластикові заготовки, які накладають на природний нігтьовий ложе, забезпечуючи йому форму та додаткову міцність. Іноді такі заготовки можуть бути виготовлені з ацетату, бавовни, металу або скла. Використовують їх для створення різноманітних дизайнів та забезпечення безпеки при з'єднанні між нігтем та матеріалом нарощування.

Одним з найбільш популярних способів оформлення нігтів за допомогою типсів є метод омбре. Це техніка, яка полягає в створенні градієнту кольорів на поверхні нігтя, що надає йомувиразного та ефектного виду. Даний метод можна виконувати як на природних нігтях, так і на нарощених.

Щоб виконати процес омбре на типсах для нігтів, потрібно виконати наступні кроки:

1. Підготуйте нігті до процедури: очистіть їх від лаку та забруднень, відшліфуйте поверхню.

2. Визначте кольори, які складатимуть омбре: поєднуйте кольори, які мають плавний перехід один від одного.

3. Застосуйте на типс підкладочний шар, а потім зробіть перехід від світлої до темної барви згідно з вибраними кольорами. Для цього використовуйте губку або спонж.

4. Прирівняйте поверхні всіх типсів за формою. Для цього використайте пилку для нігтів та області навколо кутикули покрасьте в базовий колір, який буде однаковий на всіх нігтьових пластинках.

5. Приліпте типси на природні нігті з використанням клейкого засобу та виправте форму за допомогою пилки для нігтів.

Завдяки застосуванню техніки омбре на типсах для нігтів можна отримати дуже цікавий дизайн та внести різноманіття у стандартні зачіски нігтів.