Декор DISCO - SHINE STAR светоотражающий для дизайна ногтей, Global Fashion набор №08, 6 шт.

Код продукту: 18109
Залишок на складі: немає в наявності
17 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор DISCO - SHINE STAR светоотражающий для дизайна ногтей, Global Fashion набір №08, 6 штук

Оформлення нігтів завжди є актуальним інтересом, особливо для модниць, які хочуть виглядати незабутньо і привертати до себе увагу. Один із способів декорувати нігті - це використання світловідбиваючих елементів. 

Global Fashion пропонує декор DISCO - SHINE STAR світловідбивний для дизайну нігтів. Цей декор ефективно сяє при різному освітленні, нагадуючи блиск мерехтливих зірок. Кожен шматочок має унікальну форму, що створює неймовірну композицію на нігті. 

Global Fashion набір №08 містить 6 шматочків декору DISCO - SHINE STAR. Завдяки такому набору, будь-яка модниця зможе створити неповторний дизайн своїх нігтів, який не залишить байдужою нікого. 

Декор DISCO - SHINE STAR світловідбивний з Global Fashion набором №08 є чудовим вибором для тих, хто любить яскравість та оригінальність в дизайні нігтів. Створіть неперевершений образ з шикарним декором, що наповнить ваші нігті блиском і гармонією. 

Не пропустіть можливість зробити свої нігті ще більш незабутніми та ефектними з декором DISCO - SHINE STAR світловідбивний від Global Fashion.