Декор CONFETTI BRILLIANT для дизайна ногтей, Global Fashion набор №07, 6 шт.

Код продукту: 18108
Залишок на складі: немає в наявності
16 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Дизайн нігтів – це важлива складова в образі красивої і доглянутої жінки. Але для того, щоб створити досконалий манікюр, потрібно володіти не тільки майстерністю, а й мати в своєму арсеналі якісні засоби для декорування нігтів.

Одним з таких засобів є декор CONFETTI BRILLIANT від відомого бренду Global Fashion. Цей декор – це підбірка маленьких, блискучих пластинок, які можна використовувати для створення найрізноманітніших малюнків на нігтях.

Global Fashion набір №07 містить 6 різних кольорів CONFETTI BRILLIANT, які підходять для будь-якого стилю і настрою. Завдяки цьому набору ви зможете створити найнеймовірніші комбінації та найдивовижніші ефекти на своїх нігтях.

Декор CONFETTI BRILLIANT дуже простий у використанні – його легко нанести на любий лак для нігтів, а також на базу для гелевих, акрилових або гібридних покриттів. Найбільше, він підійде для вечірнього манікюру або святкового наряду, оскільки він дуже блискучий та оригінальний.

Також цей декор можна комбінувати з іншими елементами декору – наприклад, з камінчиками, стразами чи глітером. Хоча сам по собі він виглядає дуже ефектно та незвично.

Обирайте Global Fashion набір №07 та декор CONFETTI BRILLIANT, щоб створити найкрасивіші та найстильніші манікюри. Ви неодмінно будете задоволені результатом!