Декор DISCO - GLITTER светоотражающий для дизайна ногтей, Global Fashion набор №05, 6 шт.

Код продукту: 18106
Залишок на складі: немає в наявності
10 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор DISCO - GLITTER светоотражающий для дизайна ногтей: що це таке?

Якщо ви займаєтесь нарощуванням нігтів або займаєтеся дизайном нігтів, вам точно пригодиться новий декор для нігтів - DISCO - GLITTER светоотражающий. Це відмінний вибір для тих, хто любить блискучий дизайн і хоче, щоб його нігті були яскравими та оригінальними.

DISCO - GLITTER светоотражающий забезпечує блиск і переливи на нігтях в будь-якому освітленні. Неймовірний ефект створюється завдяки унікальним светоотражаючим властивостям цього декору. Ви можете експериментувати з різними кольорами та відтінками, надаючи своїм нігтям незабутній вигляд.

Global Fashion набір №05, 6 шт. - ідеальний вибір для професіоналів та початківців

Global Fashion - це відомий бренд в світі нарощування нігтів. Його продукти завжди відрізняються якістю та надійністю. Набір №05, 6 шт. є чудовим варіантом для тих, хто тільки починає займатися нарощуванням нігтів або для тих, хто хоче поповнити свій асортимент інструментів та матеріалів.

У наборі є всі необхідні інструменти для нарощування нігтів та дизайну - від пінцета та двофазного клею до різновидів гель-лаків та декору. Ви можете не турбуватися про те, що не зможете виготовити потрібний дизайн - в наборі є все необхідние для цього.

Global Fashion набір №05, 6 шт. - це відмінний варіант для тих, хто хоче придбати все необхідне для нарощування нігтів та дизайну в одному пакеті.