Ресницы 2D Andrem, 10 mm

Код продукту: 18067
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 7
Розміри
Довжина 9.80
Ширина 9.80
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ресниці 2D-ленгінг Andrem довжиною 10 мм - новинка на ринку вії-екстеншн, яка здобула популярність завдяки своїй якості та зручності в застосуванні.

До складу ресниць 2D-ленгінг Andrem входять лише якісні матеріали, що забезпечують стабільну фіксацію на природніх віях, не спричиняють подразнення та не викликають алергічних реакцій. Крім того, їхня форма та довжина дозволяють створювати натуральний обсяг та довжину вій, що робить вії-екстеншн максимально близькими до природних.

Один з найбільших плюсів ресниць 2D-ленгінг Andrem полягає в їхньому використанні. Завдяки спеціальному клеї, який не містить формальдегіду, вії легко фіксуються і не відпадають, що дозволяє зберегти ефект до 3-х тижнів. Крім того, у виробі є захисний шар, який дозволяє зберегти форму та структуру вій протягом тривалого терміну.

Якщо ви хочете підкреслити свій природний шарм та придати своїй зовнішності легкості та неперевершеності, варто звернути увагу на ресниці 2D-ленгінг Andrem довжиною 10 мм. Вони забезпечать вам найкращий результат та зроблять ваш погляд ізюминкою образу.