Керамическая насадка для кутикулы, закруглённый цилиндр, синяя насечка, M 3/32* XS Barrel Ball (M)

Код продукту: 18047
Залишок на складі: немає в наявності
64 ₴
1,49 €
1,60 $
10 купили
10 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 14
Розміри
Довжина 6.90
Ширина 1.30
Висота 1.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Керамічна насадка для кутикули - невід'ємна частина процесу нарощування нігтів. Вона допомагає обробляти поверхню нігтів, знімати ороговілі шари та підготувати поверхню до нанесення гелю або акрилу. Сьогодні, на ринку косметичних послуг, існує велика кількість насадок для фрезера, серед них є як традиційні, так і інноваційні рішення.

Керамічна насадка має низку переваг: вона дозволяє виконувати роботу швидко та ефективно, не травмуючи нігтьову пластину. Також, вона дозволяє довготривале використання, що зменшує витрати на обладнання.

Закруглений цилиндр M 3/32*XS Barrel Ball є досить популярним варіантом керамічної насадки. Його можна використовувати для обробки кутикули, знімання шару з нігтьової пластини, підготовки до нарощування нігтів. Синя насечка, в свою чергу, дозволяє ефективно щільно працювати з натуральними нігтями, без шкоди для їхньої структури.

Насадка M 3/32*XS Barrel Ball (M) є підходящим варіантом для професійних майстрів нарощування нігтів, а також для домашнього використання. Завдяки своїм характеристикам та високій якості матеріалу, вона може служити довгий час, забезпечуючи якісну обробку нігтьової пластини.