Накладные ногти, Ming Shan, 1 набор, 12 ногтей

Код продукту: 18037
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 13.50
Ширина 5.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті - це ідеальний варіант для тих, хто хоче швидко та просто створити красивий манікюр. Однією з популярних марок є Ming Shan, яка випускає 1 набір з 12 накладними нігтями.

Ming Shan накладні нігті виготовляються з високоякісного матеріалу, що дозволяє їм бути міцними та стійкими. Крім того, вони дуже легкі та зручні в застосуванні. В наборі є різні розміри нігтів, що дозволяє підібрати зручні для вас.

Щоб накладні нігті виглядали на натуральному, необхідно дотримуватися декількох правил. Спочатку необхідно виміряти нігтьове ложе та вибрати правильний розмір. Потім нігтеву пластину необхідно зіскоблити та обрізати до потрібної довжини. Після цього зніміть захисний шар з нігтів і прикріпіть їх до нігтів, тримаючи протягом декількох секунд.

Якщо хочете, щоб ваш манікюр був ще більш довготривалим, рекомендується використовувати спеціальне клей. Він дозволить накладним нігтям триматися на своєму місці довше.

Ming Shan накладні нігті - це відмінний вибір для тих, хто хоче створити красивий манікюр без відвідування салону краси. Вони дуже зручні в застосуванні і дозволяють швидко змінити свій образ. Зараз такий тип манікюру дуже популярний, тож спробуйте його і ви!