Твердосплавная насадка конус острый, синяя насечка, M 3/32 Umbrella ST

Код продукту: 17957
Залишок на складі: немає в наявності
35 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Твердосплавна насадка конус острий, синя насечка, M 3/32 Umbrella ST - це одна з найефективніших насадок для фрезера, які застосовуються у процесі нарощування нігтів. Ця насадка має форму конуса, що дозволяє працювати з будь-якими деталями нігтів.

Основна перевага твердосплавної насадки у її надзвичайної міцності та зносостійкості. Вона здатна зберегти свій первісний вигляд на протязі довгого часу використання. Крім того, у такої насадки наявна синя насечка, яка є індикатором її грубості. Це дозволяє оператору підібрати оптимальну насадку для роботи зі збереженням структури нігтів.

M 3/32 - габаритна система, яка відповідає європейським стандартам розмірів. Це означає, що насадки M 3/32 можуть використовуватися з будь-якими фрезерами з такою ж системою з'єднання. Така стандартизація дозволяє використовувати насадки з різних виробництв і не мати проблем з їх заміною.

Umbrella ST - це стандартна форма насадки, яка найчастіше використовується в процесі нарощування нігтів. Вона дозволяє зручно працювати з нігтевими тканинами різних форм і розмірів. Твердосплавна насадка конус острый, синя насечка, M 3/32 Umbrella ST є незамінною у процесі нарощування нігтів та допомагає забезпечити якісний та ефективний результат роботи.