Пилочка для ногтей прямая, Global Fashion G11, белая 100/180

Код продукту: 17780
Залишок на складі: немає в наявності
7 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 23.00
Ширина 4.50
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

При догляді за власними нігтями необхідно мати під рукою найкращі інструменти для досягнення бажаного результату. Одним з них є пилочка для нігтів пряма Global Fashion G11, біла 100/180 гранульність.

Головна перевага пилочки Global Fashion G11 полягає у її високій якості та ефективності. Завдяки спеціальному покриттю з ультратонкого шару піску, пилочка працює надзвичайно легко та швидко, дозволяючи отримати досконалий результат з кожним проходом.

Пилочка має пряму форму, що дозволяє зручно працювати над формуванням різних типів нігтьової пластини. Гранульність 100/180 забезпечує можливість використання пилки як для корекції, так і для шліфування нігтів.

Окрім високої якості та ефективності, пилочка Global Fashion G11 також характеризується тривалим терміном експлуатації. Завдяки стійкому матеріалу та високій покриттю, пилочку можна використовувати протягом дуже довгого часу, при цьому не втрачаючи своїх якостей.

Отже, якщо ви хочете мати найкращі інструменти для догляду за нігтями, пилочка Global Fashion G11 буде ідеальним вибором для вас. Вона забезпечить рівний та гладкий фініш вашим нігтям, а також дозволить забути про неякісні інструменти на довгий час.