Пластмассовые колпачки для снятия гель лака 5 шт, orange

Код продукту: 17736
Залишок на складі: немає в наявності
4 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 19.50
Ширина 9.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пластикові ковпачки для знімання гель-лаку - це популярний і зручний аксесуар для манікюру і педикюру. Час, коли треба зняти старий гель-лак, вже не є проблемою з цими ковпачками.

Одним з популярних видів ковпачків на ринку є пластикові ковпачки для знімання гель-лаку orange. Ці ковпачки зручні в застосуванні і дозволяють з легкістю знімати гель-лак зі своїх нігтів. 

Ковпачки легко і швидко надіваються на нігтьову пластину, і потім можуть бути зафіксовані за допомогою спеціальних затискачів. Це дозволяє забезпечити необхідний тиск на нігтьову пластину, щоб гель-лак та спеціальний розчин міг проникнути під нього.

Пластикові ковпачки для знімання гель-лаку orange мають п'ять шт в наборі. Цього достатньо, щоб зняти гель-лак з обох рук. Крім того, вони легко очищуються та дезінфікуються після використання. 

Ковпачки - це незамінний інструмент для професійної та домашньої манікюру. Вони дозволяють з легкістю зняти гель-лак і не зашкодити нігтьову пластину під час процедури. Ковпачки для знімання гель-лаку orange - це вартісний аксесуар для кожної жінки, яка піклується про здоров'я та красу своїх нігтів.