Пластмассовые колпачки для снятия гель лака 5 шт, rose

Код продукту: 17731
Залишок на складі: немає в наявності
8 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 19.50
Ширина 9.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пластмасові ковпачки – зручний і простий інструмент для швидкого видалення гель-лаку з нігтів. Ці ковпачки створені з м'якої та еластичної пластмаси, яка не пошкоджує нігті. 

Ці ковпачки можуть бути використані як професійними майстрами, так і домашніми користувачами. У набір входять 5 штук, що достатньо для видалення гель-лаку з обох рук.

Розмір ковпачків підібраний таким чином, щоб вони ідеально підійшли для всіх типів нігтів. Ковпачки легко і швидко надіваються на ніготь і утримуються на місці завдяки спеціальним замочкам.

При використанні ковпачків, необхідно нанести гель-лаковий засіб на ватний диск і накласти на ніготь. Далі ковпачок надівається на ніготь і зачіпляється спеціальним замочком. Час від часу необхідно перевіряти, чи добре тримається ковпачок на нігті. Після 10-15 хвилин гель-лак повинен злазити без використання додаткових інструментів.

Пластмасові ковпачки не тільки допомагають ефективно видаляти гель-лак, але й є недорогим і універсальним інструментом для манікюру. Вони легко миються після використання і можуть бути використані неодноразово.

Отже, якщо ви шукаєте простий та зручний інструмент для видалення гель-лаку, то пластмасові ковпачки - ідеальний варіант для вас.