Пеньюар для стрижки, Barbershop, black

Код продукту: 17717
Залишок на складі: немає в наявності
37 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 12
Розміри
Довжина 32.00
Ширина 24.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пеньюар – необхідний інструмент у професійному перукарському мистецтві, який захищає клієнтів від волосин і надання можливості стрижки. Історія пеньюару сягає далеко в минуле, коли використовували прості тканини, щоб захистити від стрижки та бриття.

Тепер пеньюари стали невід'ємною частиною в барбершопі, спеціалізованому закладі для чоловіків, де вони можуть отримати якісну стрижку, легкий масаж голівки, гоління та інші послуги. Барбершопи стали величезною індустрією, яка почала свій розвиток у Сполучених Штатах в середині XIX століття.

Спочатку барбери були зайняті багатьма різними послугами, включаючи ті, які сьогодні б не пов'язували з цією професією. Наприклад, стоматологічні послуги та навіть хірургічні операції. Однак історія барберів пов'язана не тільки з перукарським мистецтвом та виконанням інших послуг, а й з соціальною роллю цього закладу.

У 1910 році в Росії з'явилася спеціальна зміна з виключно чоловіками-перукарями, де клієнтами були військові та інші представники робочого класу. У 1927 році вже в США було створено Асоціацію барберів, щоб визначити професійні стандарти, регулювати професію та сприяти її розвитку.

У XXI столітті барбершопи стали популярними в Україні, в яких можна отримати якісну індивідуальну стрижку, вибрати ексклюзивну зачіску та корисні поради щодо догляду за волоссям та бородою.

Сьогодні в барбершопах серед наявних послуг можна знайти спеціалізовані процедури, наприклад, обробку гоління кремами, маски на голову та бороду, пароочищення тощо.

Black – це кольорова гамма, яка широко використовується в барберінгу, щоб створити стиль повної та чіткої зачіски. Колір Black уособлює мужність, врівноваженість і елегантність, що притаманні сучасному чоловікові.

Отже, барбершопи переживають період еволюції, стають наповненими новими послугами та рядом з іншими дисциплінами втілюють сучасні технології та тренди. Розвиток барберінгу є досить активним і динамічним, оскільки потреби чоловіків в догляді за зовнішністю постійно зростають.