Слайдер-дизайн AW-070

Код продукту: 17519
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Сьогодні ми хочемо розповісти вам про новий тренд у світі манікюру - слайдер-дизайн AW-070. Це неймовірно красивий і оригінальний спосіб прикрасити свої нігті.

Слайдер-дизайн AW-070 - це спеціальні наклейки, які виглядають як різнокольорові різнокольорові смужки, що перекривають одна одну. Наклейки мають трішки зігнуту форму, що дозволяє їм ідеально адаптуватися до форми нігтів.

Крім самого дизайну, завдяки якому кожен з вас зможе чудово виглядати, на складі наклейок навіть є інкрустації. Так, ви можете вибрати наклейки з кристалами Swarovski!

Як застосовувати слайдер-дизайн AW-070? Це дуже просто. Спочатку покриваємо нігтьову пластину гелевою лаком і сушимо під лампою. Далі відокремлюємо наклейки від основи і наносимо на нігтьову пластину. Легко розгладжуємо їх і залишаємо під лампою ще на кілька секунд. На останок, накладаємо топ-кот на поверхню нігтя, і наш манікюр готовий!

Слайдер-дизайн AW-070 можна комбінувати з іншими видами декору, наприклад, з камінцями або глітером. Але в будь-якому випадку, він сам по собі виглядає дуже ефектно і оригінально.

Висновки зробити просто: слайдер-дизайн AW-070 - це незамінна річ для тих, хто любить експериментувати зі своїм манікюром і хоче виглядати завжди стильно і яскраво. Спробуйте його і ви не пожалкуєте!