Наклейка большая, 9,5*6,5 см, MAX-169

Код продукту: 17335
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки для нігтів є дуже популярним способом додати оригінальність та стиль до вашого манікюру. Існує багато різних видів таких аксесуарів, але особливою популярністю користуються великі наклейки.

Одна з таких наклейок - MAX-169, розміром 9,5 на 6,5 см. Вона має яскравий та насичений дизайн, що створює враження будь-якої людини. Велика площа дозволяє створити дуже цікаві та складні малюнки, які прикрасять ваші нігті та зроблять їх неповторними.

Наклейка MAX-169 підходить для будь-якого типу манікюру, вона легко наноситься на поверхню нігтя і довго тримається без пошкоджень та забруднень. Вона гарно виглядає як на білому фоні, так і на кольоровому.

Завдяки такій наклейці ви можете самі створювати або замовляти у послугах майстра неповторний та стильний дизайн манікюру. Завдяки великому розміру наклейки MAX-169 вам не потрібно турбуватися про те, як добре вона загорнеся на нігтях. ЇЇ яскраві та насичені кольори чітко видно здалеку і вони змусять заздрити всіх оточуючих.

Отже, якщо ви хочете створити неповторний та стильний манікюр, то обов'язково використовуйте великі наклейки, як MAX-169. Вони зроблять ваші нігті вражаючими та виглядатимуть дуже стильно!