Наклейка большая, 9,5*6,5 см, LUX-045

Код продукту: 17311
Залишок на складі: немає в наявності
5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка LUX-045 - це дуже вдале доповнення до вашого нігтевого дизайну. Ця наклейка має розміри 9,5 на 6,5 сантиметрів, тому через її великий розмір наліпити її можна на будь-який розмір нігтів.

Наклейка виготовлена із якісних матеріалів, допитливо оброблених, щоб дозволити зберігати довготривалий дизайн. На відміну від звичайної декоративної продукції для нігтів, такі наклейки зручні, красиві і не вимагають досвіду професійного майстра манікюру. Ви можете легко наліпити цю наклейку самостійно.

На ваш вибір є безліч дизайнів і форм, так що ви знайдете щось саме під свій смак, щоб виділити свої нігті. LUX-045 - це наклейка з тонкою каймою золотого кольору на чорному фоні, у вигляді візерунку трикутників. З таким дизайном ваш манікюр точно залишиться у центрі уваги.

Отже, якщо ви шукаєте швидкий та легкий спосіб прикрасити свої нігті, наклейка LUX-045 - чудовий вибір. Вона легко приклеїться, і головне - виглядає дуже стильно і модно. Робіть свій манікюр самостійно з такими наклейками і залишайтеся завжди в тренді.