Наклейка большая, 9,5*6,5 см, AW-008

Код продукту: 17303
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на нігті - це не тільки чудовий спосіб прикрасити свої нігті, але й простий спосіб підкреслити свій стиль та індивідуальність. Якщо ви шукаєте вражаючий декор для своїх нігтів, то наклейки 3D з безліччю дизайнів - саме те, що вам потрібно.

Однією з найбільших наклейок є AW-008 розміром 9,5 * 6,5 см. Вона містить в собі чимало дизайнів, що дозволяє підібрати під свій настрій та стиль будь-які малюнки.

Ця наклейка має досить гладкий прямокутний контур, що дозволяє легко вирізати будь-який дизайн бажаного розміру. При цьому матеріал достатньо міцний та еластичний, що дозволяє підігнати його під форму свого нігтя.

Багато хто з вас може замислюватися над тим, який дизайн вибрати. Ви можете обрати малюнок квітів, птахів, зірок, дизайн виступає на поверхні нігтя, як 3D фігури, створюючи дивовижний ефект. Ця наклейка дозволяє творити неймовірні композиції з іншими декораторськими елементами.

Висока якість цієї наклейки забезпечена використанням високоякісного матеріалу, який утримує відвід зовнішніх факторів. Тому, якщо ви хочете виглядати стильно та неординарно - наклейки 3D для нігтів з неймовірними дизайнами обов'язково стануть чудовими прикрасами для вас!