Nippon Nippers. Кусачки для кутикулы. Лезвие 10 мм. Двойная пружина. Глянцевые NN_N-08-10

Код продукту: 17230
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Nippon Nippers: кусачки для догляду за нігтями

Якщо ви любите доглядати за своїми нігтями, то ви, напевно, знаєте, як важливі якісні інструменти для нігтевого декору. Одним з найважливіших інструментів є кусачки для кутикули, які допомагають легко і безболісно видалити зайву шкіру навколо нігтів. І ось саме про такі кусачки хочемо розповісти вам сьогодні.

Nippon Nippers - це високоякісні кусачки для кутикули, які виготовляються в Японії і відомі по всьому світу своєю якістю та довговічністю. Ці кусачки особливо підходять тим, хто шукає компактний інструмент, який можна взяти з собою в дорогу або зберігати в маленькій косметичній сумочці.

Nippon Nippers мають леза шириною 10 мм, які дозволяють видаляти завдовжки зайву шкіру доволі легко і безболісно. Кусачки мають двоє пружин, що забезпечують більш точний захват, а також додають зручності під час використання.

Глянцева поверхня NN_N-08-10 додає краси цим кусачкам, а крім того, є досить міцною, що забезпечує довговічність інструменту. Також варто зазначити, що ці кусачки для кутикули є безпечними для використання, тому що вони не травмують шкіру і не викликають болі.

Nippon Nippers - це ідеальні кусачки для кутикули для тих, хто цінує доглянутий вигляд своїх нігтів і хоче, щоб їх догляд був максимально ефективним і приємним. Якщо ви ще не маєте якісних кусачок для кутикули, то спробуйте Nippon Nippers і ви побачите, як багато вони можуть додати до вашого денного рутина догляду за нігтьовою пластиною.