Наклейка для нігтів 12 шт JY-022

Код продукту: 17016
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 7.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки для нігтів стають все більш популярними серед дівчат у нашій країні. Вони дозволяють швидко та легко декорувати нігті, надаючи їм оригінального вигляду. Однією з найкращих покупок є наклейка для нігтів 12 шт JY-022.

Ці наклейки мають унікальний дизайн та різноманітність кольорів, що дозволяє їх використовувати як на кожен день, так і на святкові заходи. Вони прекрасно підходять як для дівчат, так і для жінок, завдяки своєму незвичному малюнку і формі.

Для того, щоб наклеїти ці наклейки, вам потрібно просто відірвати їх від основи та приклеїти до нігтів. Вони дуже стійкі та не змиваються від звичайної води. Тому, якщо ви шукаєте швидкий та ефективний спосіб декорування своїх нігтів, ці наклейки - саме те, що вам потрібно.

Завдяки своїй надійності та легкому використанню, наклейки для нігтів JY-022 стають незамінним інструментом в арсеналі кожного шанувальника краси та моди. Вони можуть бути використані для будь-якої нагоди і зроблять ваш манікюр незабутнім. Додайте до свого образу ще більше стилю з допомогою наклейок для нігтів 12 шт JY-022!