Декор для нігтів, стрази (12 шт)

Код продукту: 16952
Залишок на складі: немає в наявності
22 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Дівчата завжди хочуть виглядати красиво і ефектно, і дбайливий догляд за нігтями є не менш важливим компонентом стильного образу, ніж відповідний макіяж або зачіска. Один з найпростіших і найбільш ефектних способів прикрасити свої нігті - це використання декору для нігтів, зокрема страз.

Стрази - це дрібні, блискучі камені, які можна прикріпити до нігтьової пластини. Надходять вони у наборі по 12 штук, у різних кольорах і формах - круглі, квадратні, трикутні, зірочки. Для прикріплення до нігтів використовують спеціальний клей-гель або лак для нігтів. 

Стрази можна використовувати як на окремих нігтях, так і на всіх в цілому манікюрі. Вони виглядають дуже ефектно на акуратно підготовлених і розписаних нігтях. Стрази можна декорувати геометричними фігурами, буквами, цифрами, квітками, всілякими прикрасами.

Стрази світяться яскраво на сонці, додають образу романтики та жіночності. Крім того, вони дуже зручні у застосуванні - не потребують спеціальних навичок та довгих процедур. Завдяки стразам можна легко змінювати свій образ і найбільш звичайні манікюри перетворювати в святкові.

Отже, якщо ви любите доглядати за своїми нігтями і хочете створити ефектний образ, спробуйте використати стрази при декоруванні своїх нігтів! Вони дозволять вам зробити свій макіяж і образ більш яскравими і ефектними. Просто виберіть відповідний набір страз та починайте творити свій унікальний манікюр!