Набір фольги 10 шт (кольорові) 48

Код продукту: 16950
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 10.00
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір фольги 10 шт (кольорові) 48 - ідеальний вибір для тих, хто бажає зробити свої нігті більш вишуканими та привабливими. Фольга - це не тільки естетичний елемент, але й засіб для нарощування нігтів. Вона додасть вашим нігтям яскравість та оригінальність, а також дозволить вам створити безліч різних дизайнів.

Фольга - це тонка металева стрічка, яку можна використовувати для декорування нігтів. Набір фольги 10 шт (кольорові) 48 містить 10 різних кольорів фольги, які можна поєднувати між собою. Найбільш популярними кольорами є золотий і сріблястий, проте в набір також включені кольори, такі як рожевий, зелений, блакитний та інші.

Для того, щоб використати фольгу для декорування нігтів, потрібно взяти кришку лаку для нігтів, нанести на неї шар лаку і викласти на нього кусочок фольги. Після цього потрібно натиснути на фольгу ватним диском або спонжем, щоб вона добре прилипла до нігтя. Після того, як фольга приклеїлася до нігтя, потрібно зняти її за допомогою пінцета або палички.

Крім декорування нігтів, фольгу також можна використовувати для нарощування нігтів. Для цього потрібно нанести на нігті гель-покриття, після чого на нього потрібно положити фольгу. Після цього потрібно висушити нігті під лампою UV або LED.

Отже, набір фольги 10 шт (кольорові) 48 - це прекрасний інструмент для тих, хто бажає створити яскравий та креативний дизайн для своїх нігтів. Завдяки різноманітним кольорам фольги, ви зможете створити безліч оригінальних комбінацій та дизайнів. Крім того, з її допомогою ви зможете нарощувати нігті із застосуванням гель-покриття.