Пилка баф для нігтів Global Fashion 100/180, pink

Код продукту: 16901
Залишок на складі: немає в наявності
54 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 3.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Зовнішність і стан нігтів для будь-якої жінки - це справжнє відображення її стилю та доглянутості. Тому майстри манікюру працюють з найвищою якістю, використовуючи найкращі інструменти. Сьогодні розповімо про пилку баф для нігтів Global Fashion 100/180, pink.

Ця пилка баф - ідеальний вибір для отримання гладкої, рівної форми нігтів. Вона має дві сторони з різною абразивністю: грубу сторону з крупним зерном підходить для обробки нігтевої пластини перед нарощуванням нігтів, а також для швидкого скорочення довжини нігтів. Більш м'яку сторону з дрібнішим зерном можна використовувати для ніжного полірування, створення світлого блиску та додавання гладкості поверхні.

Пилка Global Fashion 100/180, pink є не лише дуже ефективною, але і дуже зручною в використанні. Її форма і розмір допомагають легко працювати з нігтями будь-якої форми та довжини, забезпечуючи зручність і ефективність у роботі.

Для того, щоб забезпечити максимальну тривалість експлуатації пилки, слід регулярно доглядати за нею. Прибираючи забруднення та висушуючи її після використання, ви продовжите її життєвий цикл.

Отже, пилка баф для нігтів Global Fashion 100/180, pink - це прекрасний інструмент, що допоможе усунути будь-які недоліки на поверхні нігтів та вступити в гідний ряд професійних інструментів для нарощування нігтів.