Пилка баф для нігтів Global Fashion 240/360, pink

Код продукту: 16895
Залишок на складі: немає в наявності
46 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 3.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Піклуючись про свої нігті, важливо не тільки носити їх відповідно до останньої моди, але і дбати про їх стан. До того ж, нарощені нігті потребують особливої уваги, тому потрібні і спеціальні інструменти. Одним з них є пилка-баф Global Fashion з крупними номерами 240/360 та гарним рожевим кольором.

Ця пилка-баф для нігтів з високоякісної прозорої губки підходить для роботи з різними матеріалами - натуральними, штучними та акриловими нігтями. Вона надійна, не ламається та не кришиться під час роботи.

Для нарощених нігтів, ця пилка-баф підходить найкраще, оскільки номери 240/360 щільно оброблюють поверхню нігтя, легко видаляють сліди сколів, розводів та інших дефектів. Крім того, вона не залишає на поверхні нігтів подряпин та дефектів. 

Завдяки рожевому кольору, ця пилка-баф стає не тільки корисним, але і гарним аксесуаром на столі для манікюру. Завжди приємно мати при собі інструмент, який допоможе створити нарощені нігті без залишків та сколів.

Високоякісна пилка-баф Global Fashion, 240/360, pink, неодмінно стане надійним помічником у догляді за нігтями та допоможе зробити їх більш гладкими та красивими за допомогою одного інструменту.