Пластмасові ковпачки для зняття гель лаку 10 шт, помаранчеві

Код продукту: 16813
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 19.50
Ширина 13.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пластмасові ковпачки для зняття гель лаку - це зручний і ефективний спосіб зняти гель-лак зі своїх нігтів вдома. Особливо цікаво, що ці помаранчеві ковпачки для зняття гель лаку будуть необхідним аксесуаром для будь-якої дівчини, яка турбується про стан своїх нігтів.

Ці практичні помаранчеві ковпачки виготовлені із високоякісної пластмаси та допомагають легко і безболісно зняти гель-лак зі своїх нігтів. Для цього потрібно нанести на ковпачок спеціальний розчин для зняття гель-лаку та надіти на палець, накриваючи нігтьову пластину. Залишаємо на кілька хвилин, а потім просто знімаємо ковпачок разом зі знятим гель-лаком. 

Кожний комплект містить 10 штук таких ковпачків, що дозволяє використовувати їх на довгий час без необхідності купувати новий набір. 

Пластмасові ковпачки для зняття гель лаку у складі комплекту зручні та прості у використанні, що дозволяє забути про відвідування салону та виконати процедуру самостійно вдома. Цей аксесуар не тільки зекономить час і гроші, але й дозволить зберегти стан своїх нігтів у відмінному стані.

Отже, якщо ви турбуєтеся про свої нігті, зверніть увагу на практичні помаранчеві ковпачки для зняття гель-лаку, які знадобляться будь-якій модній дівчині!