Размер: 22 * 11,5 см

Металлический лоток для стерилизации инструментов, прямоугольный

Код продукту: 16799
Залишок на складі: немає в наявності
75 купили
Опис

Размер: 22 * 11,5 см

Характеристика
Характеристика
Перегляди 8
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Металевий лоток для стерилізації інструментів є незамінним елементом в будь-якій клініці або салоні краси. Це зручний та безпечний спосіб зберігання та перенесення інструментів між процедурами. 

Прямокутний формат лотка ідеально підходить для зберігання різноманітних інструментів, таких як пінцети, ножиці, накінечники перукарських ножиць та багато інших. У залежності від розміру обладнання, ви можете знайти різні розміри лотків. 

Завдяки своєму металевому матеріалу лотки легко очищуються та стерилізуються. Це забезпечує безпеку як для працівників, так і для клієнтів. Стерилізація інструментів перед кожним застосуванням - це ключовий момент у запобіганні ризиків інфекцій та захворювань. 

Також важливим елементом для безпеки є використання видаткового матеріалу, такого як рукавички, маски та стерильні марлі. Використання видаткового матеріалу захищає вас, а також вашого клієнта від потенційних ризиків можливої інфекції. 

Отже, використання металевого лотка для стерилізації інструментів разом із застосуванням видаткового матеріалу - це необхідна складова безпечного та професійного обслуговування в будь-якому салоні краси або медичному закладі.