Керамическая насадка для снятия геля и гель лака, синяя насечка, C 3/32* Umbrella ST(C) C

Код продукту: 15560
Залишок на складі: немає в наявності
17 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 1.10
Висота 1.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Керамічна насадка для зняття геля та гель-лаку – незамінний інструмент кожної майстерні для нарощування нігтів. Однією з найкращих на ринку є синя насечка С 3/32* Umbrella ST(C).

Ця насадка відрізняється високою якістю та довговічністю. Вона допоможе швидко та безболісно зняти шар геля або гель-лаку на нігтях клієнта. 

Керамічна насадка має спеціальну форму та структуру, що забезпечують ефективне зняття матеріалу. Вона не тільки ефективна у своїй роботі, але й дуже безпечна: насадка не викликає болю та роздратування шкіри, не пошкоджує поверхню нігтя. 

Підходить насадка С 3/32* Umbrella ST(C) для будь-якого типу фрезера, що має стандартну шейку 3/32 дюйма. Вона зроблена зі спеціальної кераміки, що забезпечує її довговічність та стійкість до зношування. 

Закупка синьої насадки для зняття геля та гель-лаку – це інвестиція в якість роботи та здоров'я клієнтів. Обираючи керамічну насадку С 3/32* Umbrella ST(C), ви можете бути впевнені, що зробите правильний вибір. Вона зробить процес зняття матеріалу швидким та безболісним, збереже нігті вашого клієнта в ідеальному стані та прослужить вам довгий час.