Слайдер-дизайн NY148 FOIL SILVER

Код продукту: 15510
Залишок на складі: немає в наявності
18 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Сьогодні на ринку нігтьової індустрії з'явився новий тренд - слайдер-дизайн NY148 FOIL SILVER. Це чудовий спосіб прикрасити свої нігті, не витрачаючи багато часу і не шкодуючи грошей на відвідування професійного майстра манікюру.

Слайдер-дизайн NY148 FOIL SILVER - це спеціальні наклейки для нігтів, які дозволяють створювати неймовірні малюнки та орнаменти. Стержневої структури технологія дозволяє зробити такий вид дизайну максимально простим і доступним для всіх.

Наклейки NY148 FOIL SILVER легко наносяться на нігтьову пластину і дуже добре тримаються. Після нанесення слайдерів, вони можуть бути покриті лаком для більш стійкого результату.

Слайдер-дизайн NY148 FOIL SILVER ідеально підійде для тих, хто любить експериментувати зі своїм образом та стильними аксесуарами. Даний вид дизайну відмінно поєднується з будь-яким вбранням і додає образу необхідної естетичної складової.

Отже, якщо ви шукаєте нову ідею для оригінального манікюру, то слайдер-дизайн NY148 FOIL SILVER - саме те, що потрібно! Завдяки такому дизайну ви зможете легко створити свій власний стиль і підкреслити свою індивідуальність. Скоріше придбайте NY148 FOIL SILVER та насолоджуйтесь красою своїх нігтів!