Milliart Nails фольгированные слайдеры MN-FL-298

Код продукту: 15453
Залишок на складі: немає в наявності
13 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 27
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Мілліарт Нейлс - це бренд косметичних товарів, що спеціалізується на створенні красивих та міцних нігтів. У цій статті ми б хотіли розповісти вам про новинку від цього бренду - фольговані слайдери MN-FL-298.

Фольговані слайдери - це аксесуар для оформлення нігтів, який допоможе створити неймовірно красивий дизайн за лічені хвилини. Такі слайдери застосовують для додавання різноманітності та оригінальності в дизайні нігтів. Завдяки фольговій основі, вони привертають увагу, блищать та маяться на сонці.

Мілліарт нейлс пропонує широкий вибір фольгованих слайдерів, серед яких особливо слід відзначити MN-FL-298. Ця модель має оригінальний дизайн з подвійним ефектом блиску. Наклейки мають невеликий розмір, тому легко підійдуть для будь-яких нігтів, незалежно від їх форми і розміру.

Нанесення фольгованих слайдерів досить просте. На початку потрібно виконати стандартну процедуру з підготовки нігтів до приклеювання наклейок. Після цього треба підібрати необхідний розмір слайдера та притиснути його до нігтя. Залишилося тільки зняти захисний шар та фіксувати наклейку за допомогою топ-покриттів.

Завдяки новому фольгованому слайдеру MN-FL-298 ви зможете створити оригінальний та яскравий дизайн нігтів всього за декілька хвилин. Завітайте на офіційний сайт Мілліарт нейлс і переконайтеся, що ваші нігті завжди будуть виглядати красивими та доглянутими!