Milliart Nails фольгированные слайдеры MN-FL-349

Код продукту: 15439
Залишок на складі: немає в наявності
27 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails - це відомий бренд, який пропонує різноманітне декоративне покриття для нігтів. Одним з його популярних варіантів є фольговані слайдери MN-FL-349.

Ці слайдери створені для того, щоб надати нашим нігтям незвичайний, стильний вигляд. Вони гладкі, приємні на дотик і легко накладаються на поверхню нігтя. Це дозволяє зекономити час і зробити манікюр ще більш досконалим.

Milliart Nails використовує високоякісні матеріали, які забезпечують тривалу тривкість покриття. Слайдери MN-FL-349 виготовлені з фольги, яка не тільки додає нігтям оригінальності і краси, але й захищає їх від пошкоджень.

Ці слайдери можуть бути використані для якісного нігтьового дизайну в домашніх умовах або в салоні краси. Ви можете використовувати їх по-різному, в залежності від того, який стиль манікюру ви хочете створити. Також вони гармонійно поєднуються з іншими видами декоративного покриття.

Milliart Nails слайдери MN-FL-349 додають стиль і модність вашому манікюру. Вони можуть бути використані в будь-який час року, дозволяючи створювати неповторні образи. З такими слайдерами ваші нігті заблищать відмінним відтінком та привертають увагу оточуючих.