Milliart Nails 2D слайдеры MN-320

Код продукту: 15431
Залишок на складі: немає в наявності
25 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails 2D слайдеры MN-320 - новинка в світі манікюру і дизайну нігтів. Ці наклейки мають дуже яскравий і багатозначний малюнок, який допоможе створити неповторний дизайн нігтів. 

Milliart Nails - це марка, яка виробляє нігтьовий декор і наклейки для дизайну нігтів. Слайдери - це спеціальні наклейки з різними малюнками, які в поміщаються на поверхню нігтя. 

Особливість Milliart Nails 2D слайдерів в тому, що вони мають двовимірне зображення. Ці наклейки дуже прості у використанні: вони легко знімаються з підложки і добре утримуються на нігтях. 

Milliart Nails 2D слайдеры MN-320 мають багато різних малюнків на вибір. Це можуть бути квіти, перли, геометричні візерунки тощо. А ще можна поєднувати декілька слайдерів одночасно та отримувати унікальний дизайн нігтів. 

Milliart Nails 2D слайдеры MN-320 підходять для роботи як професійним майстрам з манікюру, так і для тих, хто любить займатися своїм дизайном нігтів вдома. 

Отже, Milliart Nails 2D слайдеры MN-320 - це чудовий вибір для тих, хто шукає якісний і оригінальний декор для дизайну нігтів. Ці наклейки допоможуть зробити ваш манікюр яскравим, модним і неповторним.