Milliart Nails 2D слайдеры MN-313

Код продукту: 15426
Залишок на складі: немає в наявності
9 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 28
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Мілліарт нейлс пропонує новинку для дизайну нігтів - 2D слайдери MN-313. Це водні наклейки, які дозволяють створити неймовірні малюнки на нігтях.

Слайдери Мілліарт нейлс MN-313 - це маленькі наклейки з різними малюнками, які можна легко перенести на нігті. Вони дуже прості у використанні, а дизайн можна змінювати, просто змінюючи малюнок.

Процес нанесення слайдерів на нігті не займає багато часу і не вимагає особливих навичок. Спочатку потрібно вибрати малюнок, який вам подобається, вирізати його, а потім занурити слайдер в воду на декілька секунд. Після цього потрібно нанести базовий лак на нігті, він допоможе імітацію відбитків на малюнку перенести на ніготь. Далі потрібно взяти пінцет і перенести наклейку на ніготь. Наклейка добре лягає на ніготь і не обтікає, що також є великим плюсом.

2D слайдери Мілліарт нейлс MN-313 створюють враження з об'ємного малюнка. Ця техніка є дуже популярною. Вона дозволяє створювати яскраві та ефектні дизайни на нігтях, що точно привернуть увагу. 

Тепер створення стильного дизайну нігтів стало набагато простіше за допомогою водних наклейок від Мілліарт нейлс. Ви можете створювати найрізноманітніші малюнки, і тільки ваша уява обмежує можливості. А широкий вибір малюнків дозволяє вибрати той дизайн, який підійде саме вам.