Milliart Nails 2D слайдеры MN-344

Код продукту: 15422
Залишок на складі: немає в наявності
5 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails - це відомий виробник аксесуарів для манікюру та педикюру, серед яких особливо виділяють слайдери MN-344. Ці наклейки є незамінним інструментом для створення неймовірних манікюрних дизайнів.

MN-344 - це 2D слайдери, що представлені в різних варіаціях і кольорах. Вони виготовлені з високоякісного матеріалу, що дозволяє їм добре триматися на нігтях та не випадати в процесі носіння. Завдяки своїй конструкції та різноманітним малюнкам, слайдери MN-344 дозволяють створити неповторний манікюр за декілька хвилин.

Для того, щоб використовувати ці слайдери, вам необхідно вільний час та бажання. Для початку, потрібно підготувати нігті, зрізавши їх та обробивши поверхню. Далі треба нанести базовий лак, який буде служити основою для наклейок. Потім оберіть слайдер зі відповідним малюнком та від'єднайте його від базового паперу. Розмістіть слайдер на нігті та рівномірно притисніть до поверхні.

Потім очистіть нігті лаком і дайте їм підсохнути. І вуаля, ваш манікюр готовий! Однак, для збереження його в хорошому стані, не забудьте використовувати топовий лак.

Зараз MN-344 є одним з найпопулярніших продуктів в асортименті Milliart Nails. Ви можете придбати їх в спеціалізованих магазинах чи в Інтернеті. Ці слайдери - незамінний інструмент для створення фантастичного манікюру, що стане окрасою будь-якого образу.