Наклейки на водяній основі Метелики ромашки весна C164-C167

Код продукту: 15006
Залишок на складі: багато
20 ₴
0,47 €
0,50 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1250
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водяній основі Метелики ромашки весна C164-C167 - це чудовий спосіб прикрасити Ваші нігті весняним дизайном. Ці наклейки гармонійно поєднують в собі дві символіки весни - метеликів і ромашок.

Наклейки виготовлені на водяній основі, що дозволяє їм не тільки чудово прикріплюватися до нігтів без додаткових засобів, а й не шкодити шкірі. Крім того, вони мають яскраві та стійкі кольори, які не втрачають своєї насиченості протягом тривалого часу.

Наклейки на водяній основі Метелики ромашки весна C164-C167 легко наносяться на нігті. Достатньо викрійки з наклейкою зробити відповідно до форми свого нігтя, занурити в воду та нанести на поверхню нігтя. Після цього потрібно очистити нігті від зайвої вологи та нанести топ-покриття для захисту дизайну від пошкоджень.

Наклейки Метелики ромашки весна C164-C167 стануть чудовим акцентом на Вашому манікюрі, доповнивши такі ж кольори та елементи у вашому одязі та аксесуарах. Вони дозволять створити романтичний та ніжний образ, який буде привертати увагу навколишніх та надихатиме на позитивне сприйняття навколишнього світу.