Ексклюзивний декор Nail Flower 12

Код продукту: 14574
Залишок на складі: багато
8 ₴
0,19 €
0,20 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1237
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ексклюзивний декор для нігтів стає все популярнішим серед дівчат. І з кожним днем з'являються все нові і нові ідеї для оригінального оформлення нігтів. Однією з таких ідей є декор "Nail Flower 12".

Декор "Nail Flower 12" - це особливий декор для нігтів, який виготовляється у вигляді квітів. Він створюється методом мануальної роботи, тому є абсолютно унікальним і ексклюзивним.

Цей декор гарно виглядає як на коротких, так і на довгих нігтях. Він чудово поєднується з будь-яким кольором лаку для нігтів. Наприклад, якщо ви вирішили прикрасити нігті весняними квітами, то краще вибрати гель-лак зеленого або світло-рожевого кольору.

Декор "Nail Flower 12" можна застосовувати як на всі нігті, так і на окремі. Він виглядає дуже ефектно, особливо, якщо на одному з пальців нанести квітку більшого розміру.

Для того, щоб додати декор "Nail Flower 12" на нігті, потрібно просто зафіксувати кожну квітку за допомогою гелевої бази або глянцевого верхнього покриття.

Отже, якщо ви хочете оригінального та ексклюзивного декору для нігтів, то декор "Nail Flower 12" є відмінним варіантом. Він додасть вашим нігтям неповторність та красу. Сміливо експериментуйте та навіть якщо не зведетеся власними руками, зверніться до майстрині нігтевого сервісу, яка допоможе створити образ, який найкраще підійде саме вам.