Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 13*19 мм, #180 Blue

Код продукту: 14647
Залишок на складі: немає в наявності
48 ₴
1,11 €
1,20 $
11 купили
11 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 773
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

На сьогоднішній день нарощування нігтів є дуже популярним процесом у багатьох жінок. Якщо ви також належите до цієї категорії жінок, то набір колпачків та резинова насадка з номером #180 Blue стануть незамінними помічниками для вас.

Набір колпачків складається з трьох штук і відрізняється від інших аналогів високою якістю виготовлення. Вони призначені для використання з фрезером і допомагають змінювати насадки безпосередньо в процесі роботи. Кожен колпачок має свій розмір, що дозволяє добре фіксувати насадку та захистити від пошкоджень. Виготовлені з дуже міцного матеріалу, колпачки можуть служити вам протягом довгого часу.

Резинова насадка має розмір 13*19 мм і використовується для обробки нігтів, а саме для зняття гель-лаку або покриття нігтів гель-лаком. Завдяки своїй м'якості, насадка не травмує шкіру навколо нігтів, тому її можна використовувати також для манікюру під час видалення кутикули.

Техніка використання колпачків та резинової насадки дуже проста і не викликає складнощів. Для роботи потрібно вставити насадку в фрезер та закріпити колпачок. Після цього можна розпочинати процес нарощування нігтів або манікюру.

Отже, якщо ви шукаєте надійні та якісні насадки для фрезера, тоді набір колпачків та резинова насадка з номером #180 Blue є чудовим вибором. Вони допоможуть зробити ваші нігті красивими та здоровими.