Насадка щетка, розовый цвет, 45/20-26 Pink

Код продукту: 14638
Залишок на складі: немає в наявності
30 ₴
0,70 €
0,76 $
35 купили
35 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 750
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Насадка-щітка - це невід'ємна частина техніки для нарощування нігтів. Вона складається з металевої основи та волоконної щетини, яка дає можливість докладно очистити поверхню нігтя від забруднень та згладити його перед нанесенням покриття.

Насадка-щітка, розового кольору з розмірами 45/20-26 відноситься до серії аксесуарів для фрезера. Вона не лише підходить для нарощування нігтів, а й для професійних процедур манікюру та педикюру.

Розовий колір насадки-щітки є практичним та зручним при використанні на кожному етапі манікюру, дозволяє швидко виявити всі дефекти і недоліки на поверхні нігтів. Ширина насадки-щітки 45 мм дозволяє зручно працювати на будь-якій поверхні нігтя. Діаметр основи насадки - 20 мм, а довжина щетини - 26 мм, при цьому насадка має зручний кріпильний механізм, що дозволяє легко змінювати насадки на фрезері.

Використовуючи насадку-щітку, можна добитися якісного вигляду нігтів та забезпечити професійну охайність. Завдяки зручному та досить простому використанню таких насадок, манікюр можна робити як вдома, так і в салонах краси, при цьому досягаючи максимального результату при мінімальних затратах часу та зусиль.