Пинцет для бровей Rx, 1828

Код продукту: 14003
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пінцет для бровей - це невід'ємна частина устаткування будь-якої леді, яка піклується про своє зовнішнє вигляд. Однак, сучасні пінцети - це не просто інструмент, а справжня релігія, доказом якої є пінцет для бровей Rx, 1828.

Rx, 1828 - це бренд, що пропонує пінцет із стилізованого нержавіючого металу. Саме цей матеріал робить інструмент міцнішим та довговічнішим, а його повітряне товсте покриття поверхні дає чудовий затиск навіть найдрібнішого волоска. 

Саме пінцет для бровей Rx, 1828 здатний відчути, де находяться тонкі та короткі волоски навіть на таких областях як очі. А взагалі, лучше користуватися пінцетом з гострим кінчиком, який простіше вхоплює і вириває найдрібніші волоски.

Для піклування про пінцет потрібні щіпці. Під час розфасовки пінцетів щіпці виймають залізничний зуб, який є замінювальним. Таким чином Ви можете з легкістю мити свій пінцет та зберігати його в чистоті, а ще довше зберегти його протягом довгих років користування. 

Завдяки пінцету для бровей Rx, 1828, Ви зможете зосередитися на більш дрібних деталях та не шкодувати часу на відновлення своєї краси. Він не тільки вириває волоски, але й служить підтримкою та піклуванням про ваш образ, хоча це й здається неважкою роботою.

Отже, пінцет для бровей Rx, 1828 - це незамінний інструмент лише для тих, хто не може припинати піклуватися про своє зовнішнє вигляд. Він допоможе Вам відчувати себе краще, а також забезпечить прекрасне оточення, якому Ви будете завжди прагнути. Тому, зараз майже всі дівчата володіють пінцетами - звісно, тільки найкращими.