Расческа для волос 4005 (цвет в ассортименте)

Код продукту: 13961
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перукарство - це мистецтво, яке вимагає великої уваги та вміння. Що б зробити зачіску, яка сподобається клієнтові та буде гармонійною для його образу, потрібно володіти не тільки креативністю, але й фаховим інструментарієм.

Сьогодні хочемо розповісти про один з найголовніших інструментів, який використовують всі перукарі - це расческа для волос 4005. Вона входить до складу основного комплекту і через свої переваги, вона є незамінною.

Ця расческа має кілька особливостей, що роблять її кращою в порівнянні з іншими. Перш за все, вона виготовляється з якісних матеріалів, що дозволяє їй довго служити. Вона надійна та міцна, і вам точно не доведеться хвилюватися про те, що рожевим кольором нельзя буде прочухати клієнтові за спиною.

Окрім надійності, ця расческа має ергономічну форму. Вона легко лежить в руці, не сковує її, і вам буде зручно виконувати будь-який елемент зачіски.

Продукт вуглецевої серії з відзнакою від багатьох вітчизняних підприємств. Класичний вигляд ідеально вписується в будь-який салон краси та забезпечує змагальну перевагу вам та вашому бренду.

Расческа для волос 4005 (цвет в ассортименте) - це ідеальний вибір для будь-якого перукаря. Вона надійна, міцна і зручна. Купуючи її, ви можете бути впевнені в якості та довговічності. Здобувайте успіхи у своїй професії, використовуючи цей непередбачуваний інструмент!