Керамічна насадка, закруглений конус, червоною насічкою, F 3/32* Umbrella ST(C)

Код продукту: 13700
Залишок на складі: немає в наявності
64 ₴
1,48 €
1,62 $
85 купили
85 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 902
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 1.10
Висота 1.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Керамічна насадка - невід'ємна складова у процесі нарощування нігтів. Завдяки своїй формі і заточці вона дозволяє зробити процес роботи більш комфортним і швидким.

Одна з популярних насадок - закруглений конус з червоною насічкою. Це означає, що на верхній частині насадки є ребра, які допомагають легко фіксувати пил при роботі з ним, зменшуючи його розпилення.

Ця насадка має спеціальні розміри - F 3/32 * Umbrella ST (C), що дає можливість використовувати її для нарощування нігтів на всіх типах поверхні. Завдяки своєму розміру і формі, ця насадка легко підходить для роботи навіть в складних місцях.

Керамічна насадка відрізняється високою міцністю та витривалістю, що дозволяє їй робити своє призначення протягом тривалого часу. Вона також легко миється та дезінфікується, що дозволяє зберегти високу якість роботи протягом тривалого часу.

Загалом, використання керамічної насадки забезпечує швидкий та якісний процес нарощування нігтів, а закруглений конус з червоною насічкою та розміром F 3/32 * Umbrella ST (C) роблять цей процес максимально комфортним для майстра.