Двусторонняя кисть Global Fashion (ровная, амбре)

Код продукту: 12563
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 9
Розміри
Довжина 17.50
Ширина 1.40
Висота 1.40
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Двосторонній пензель від бренда Global Fashion - це інструмент, який допоможе створити професійний манікюр. Цей пензлик вирізняється високою якістю виконання і зручною формою, забезпечуючи комфортну і точну роботу.

Маючи два різні кінці, він стає універсальним помічником у манікюрі. Один кінець загострений, що дає змогу виконувати тонкі лінії та детальні елементи дизайну. Інший кінець трохи ширший, що ідеально підходить для роботи з великими ділянками нігтьової пластини. За допомогою цього пензля можна втілити найрізноманітніші дизайни на нігтях - від класичного французького манікюру до оригінальних геометричних фігур і барвистих квіткових композицій.

Пензлик від Global Fashion виготовлено з якісних матеріалів, що не завдають шкоди здоров'ю нігтів, і він зберігає свої властивості в прекрасному стані протягом тривалого часу.

Якщо ви прагнете надати своєму манікюру ідеального вигляду, створити дизайн, який матиме оригінальний і красивий вигляд, то пензель від Global Fashion - ваш найкращий вибір. Цей інструмент забезпечить максимально точне і красиве нарощування нігтів, і результати вашої роботи будуть захоплювати навіть найвимогливіших клієнтів.