Двусторонняя кисть Global Fashion (0, 00)

Код продукту: 12561
Залишок на складі: немає в наявності
126 ₴
2,92 €
3,14 $
18 купили
18 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 893
Розміри
Довжина 24.00
Ширина 1.20
Висота 1.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Двустороння кисть Global Fashion (0, 00) - це інструмент, який допомагає створити бездоганний манікюр. Вона має два кінчики різної форми і розміру, що дозволяє виконувати різні види робіт.

Перший кінчик має форму овальної кисті, завдяки чому зручно робити не лише корекцію форми нігтів, а й наносити гель-лак. Другий кінчик має форму тонкого пензлика, що дозволяє наносити детальні малюнки та лінії. Кожен кінчик здатний виконувати роботу з різними матеріалами - гель-лаком, гелем, акрилом, лаками, фарбами.

Кисть Global Fashion має гнучку металеву пластинку в основі, що дозволяє легко виконувати рухи і обмежує вібрації, що допомагає роботі кисті бути більш точною. Також кисть має комфортну прорезинену ручку, що не дозволяє кисті ковзати в руці.

Для того, щоб кисть Global Fashion прослужила довго і надійно, потрібно правильно доглядати за нею. Після кожного використання потрібно знімати залишки матеріалів з кінчиків засобом для знімання лаку та обробити їх спеціальною рідиною, призначеною для дезінфекції і очищення.

Таким чином, двустороння кисть Global Fashion (0, 00) є ідеальним вибором для професійних майстрів манікюру та всіх, хто просто любить доглянуті руки та креативний манікюр. Завдяки двох кінчикам різної форми та розміру, кисть Global Fashion дозволяє досягти найвищих результатів у нанесенні гель-лаку та малюнків на нігті.